Skip to main content

Cabaran 30 Hari bersama Kevin Zahri

Sertai program kurangkan berat badan terbesar Malaysia dengan lebih 100,000 peserta sejak 2013.

2k+ reviews (4.9 of 5)

Sertai Cabaran 30 Hari bersama Kevin Zahri untuk perjuangan “kurus” anda realistik dan  pasti menggembirakan.

Program BSK dan Cabaran 30 Hari menggunakan platform komuniti virtual yang hebat untuk memperkasakan perjuangan, pembelajaran dan kekuatan anda. Together we are stronger.

LIVE Setiap Rabu 8PM

LIVE Bersama Kevin Zahri

Sepanjang Cabaran 30 Hari anda akan bersama Kevin Zahri melalui pelbagai sessi LIVE setiap minggu dan perkongsian platform komuniti kita.

WhatsApp Support Group

Disamping platform komuniti virtual BSK, anda juga akan disokong oleh pasukan kami menerusi WhatsApp support group sepanjang program.

+ Rakaman Video

20+ Sessi LIVE Sebulan

Sertai pelbagai sessi LIVE setiap minggu termasuk senaman, seminar pemakanan, mental health, postur correction, sharing sessions dll. Terlepas? Jangan risau, rakaman video disediakan.

Ramai gagal kurangkan berat badan kerana ...

  • Amalkan diet yang terlalu extreme.
  • Terlalu keras kepada diri sendiri untuk berjaya dengan cepat.
  • Ikut program atau pelan diet dengan membuta.
  • Tidak gembira dalam perjuangan gaya hidup sihat.
  • Hanya fokus kepada angkat berat badan.
  • Tidak fokus kepada perjuangan diri sendiri.
  • Tidak konsisten kerana cepat bosan dan tidak gembira.

Kenapa sertai program bersama kami?

  • Lebih 100,000 peserta sejak 2013.
  • Program kurangkan berat badan #1 Malaysia.
  • Diasaskan & bersama Kevin Zahri, Cikgu Fitness Malaysia.
  • Pelbagai program kerjasama KKM, KPM dan KPM untuk membanteras obesiti di Malaysia.
  • Amazing Success Stories yang disiarkan dipelbagai stesen TV, radio, suratkhabar Malaysia dan antarabangsa.
  • Tidak berasaskan produk.
  • Lebih 2000+ Review 5-Bintang

Program ini sesuai untuk mereka yang ingin ...

  • Mulakan program kurangkan berat badan You vs You.
  • Mencari komuniti yang positif & saling membantu.
  • Kekal & konsisten dalam perjuangan “kurus”.
  • Gembira dalam berdepan cabaran diri vs diri.
  • Tidak ingin bergantung kepada produk kurus.

LIVE Kurus Masterclass bersama Kevin Zahri

Sessi LIVE dan rujukan video course bersama Kevin Zahri untuk bimbing anda langkah demi langkah untuk membina pelan kurangkan berat badan yang unik untuk anda. Its You vs You.

  • Cara kawal dan tingkatkan metabolisma
  • Bina pelan kurangkan berat badan
  • Lakar pelan pemakanan
  • Panduan kurangkan gemuk air

Limited Offer! 1x Sessi 1:1 PERCUMA bersama Kevin Zahri (RM499)

Sangat istimewa dan sangat limited offer, anda kini berpeluang untuk adakan sessi 1:1 peribadi dengan Kevin Zahri sendiri secara virutal untuk:

  • Bincang dan lakar pelan kurangkan berat badan
  • Diskusi pelan pemakanan
  • Bincangkan pelan senaman
  • Pelbagai Q&A intim

Meal Planning

Meneursi platform kami, anda bukan sahaja akan belajar cara membina pelan pemakanan, anda akan dapat kongsi dan belajar dari para peserta dan Kevin Zahri sendiri menerusi perkongsian dalam ruangan “diari pemakanan”.

Zoom Recordings

200+ Video Library

FREE access buat lebih 200+ video, Kurus Masterclass, rakaman Zoom, online courses, home workouts, seminar kesihatan, mental health dll.

RM50 Refund Challenge

Fun Leaderboards

Selain angka berat, kami meraikan kejayaan anda dengan fun challenges seperti virtual runs, community points, steps challenges, star of the week, best speaker dan lain-lain.

https://www.youtube.com/watch?v=ZybTnMMDKdM

FREE eBook Kurus by Kevin Zahri (worth RM99)

Dengan 400+ muka surat, eBook Kurus (RM99) oleh Kevin Zahri merupakan panduan dan rujukan lengkap untuk bimbing anda sepanjang perjuangan kurus anda. Percuma untuk setiap package.

Bonus #1 eLearning Video Library with 300+ Videos (worth RM699)

Kurus MasterClass

Step by step video guide untuk melakar pelan kurangkan berat badan

BSK 56 Day Signature Course

Pelbagai perkongsian, tip dan diskusi dalam kursus BSK, Bukan Soal Kurus ini bersama KZ

Home Workouts with KZ

Senaman perut, peha, full body dan macam-macam lagi.

Expert Talks

Pelbagai video perkongsian dari doktor, jurulatih dan pakar

Kurus MasterClass English

Enjoy dedicated focus and coworking spaces.

Home Workout with Guest Coaches

Zumba, HIIT, bodyweight training, muay thai dan macam-macam lagi.

Tak Happy Tak Kurus

Pelbagai perkonsian mental health and tip positiviti bersama Kevin Zahri

Zoom Recordings

Pelbagai video perkongsian dari doktor, jurulatih dan pakar

What is the 30 Day Challenge?

Untuk extra incentive, kami menawarkan cash reward (RM89) jika anda berjaya mengharungi Cabaran 30 Hari kami dengan jayanya. Tapi jangan risau, its just for FUN.

  • Kurangkan 4kg berat badan
  • Langkah 210,000 Steps
  • Larian 42km Virtual Run
  • Kutip 280 markah komuniti
  • 75% Kahoot Quiz score
  • Mini Challenges Cabaran 30 Hari

Sangat gembira menyertai program BSK. Paling gembira tentang pemakanan.Coach tak pernah paksa peserta makan makanan 'sihat' hari-hari. Tiada paksaan. Sentiasa ternanti-nanti aktiviti 'workout' bersama coach. Keseluruhannya sangat berbaloi sertai BSK buat pertama kalinya!

Khairun H.Sangat berbaloi!

Program yang terbaik jika anda ingin kurus secara sihat dan berilmu. Dengan bimbingan Coach Kevin kita boleh dpt ilmu kesihatan utk turunkan berat sedikit sebanyak dan tahu aktiviti fizikal yang bersesuaian dgn kita. Yg plg penting bila berilmu kita boleh berusaha utk turunkan berat bdn dgn sihat in Sha Allah tanpa bantuan apa2 produk kesihatan

Hidayatul MProgram yang terbaik!

Result penurunan berat badan saya dari 50.4kg ke 46.kg dalam 30 hari Ramadhan sangat-sangat memeranjatkan saya kerana saya berjaya kembali ke berat asal sebelum saya berkeluarga dan selepas bersalin 3 orang anak.

Siti M.It is an amazing journey

Walaupun dah berjaya kurangkan berat 13kg sejak bsk3 tp msih nk kurangkn 2kg lagi..join cabaran 30hri ni untuk dptkn semangat balik sbb hit plateau berapa bulan n baru bulan 3 ni turun 1kg..harap dapat turun max 4kg bulan niDengar suara KZ je trus rasa semangat

ZAKIYATUL A.Dah kurang 15kg!

Cabaran 30 Hari is really awesome dan terbaik. Banyak yg saya belajar dan ada yg memperkukuhkan lagi ilmu dlm pemakanan dan fitness. Challenge yg dibuat pun mmg terbaik... And rasa tak sangka mampu buat challenge tu.

SuhailSaya mampu buat

Spaces Are Limited. Apply Today.

As Low as

RM89/month
  • 1, 3 or 12-Month Packages
  • EVERY 1st of the Month: “Let’s Build A Weight Loss Plan” LIVE with Kevin Zahri
  • EVERY Wed at 8 pm LIVE with Kevin Zahri
  • EVERY Month up to 20x LIVE talks & workouts with various guest coaches & speakers
  • EVERY Thursday 8 pm LIVE “Mental Health” Discussions
  • Exclusive BSK Community Access
  • WhatsApp Support Group
  • Step Challenge
  • Virtual Run
  • Workout of the Day
  • Meal & Diet Planning
  • Zoom Recordings
  • Video Library
  • RM89/mth – 30-Day Refund Challenge
  • Bonus #1 eBook Kurus (RM99 value)
  • Bonus #2 eLearning Courses with 300+ hrs (RM699 value)
  • Bonus #3  1:1 Consultation with Kevin Zahri (RM599 value)
  • Bonus #4 “Make a Wish” with Kevin Zahri
Cabaran 30 Hari Features

Included in every plan.

LIVE with Kevin Zahri

Sessi LIVE setiap Rabu exclusive bersama Kevin Zahri untuk pelbagai sessi seminar dan senaman.

BSK Pro Community

Access kepada platform komuniti BSK kami untuk pelbagai perkongsian, video dan RSVP pelbagai acara virtual dan physical

Meal Planning

Anda akan dipimpin langkah demi langkah menerusi sessi LIVE dan pembelajaran video dan panduan text untuk membina pelan pemakanan unik anda.

LIVE Pajama Talks

Setiap Khamis 8pm, kami anjurkan sessi "Pajama Talk" untuk membincangkan pelbagai topik intim in a safe space enviroment.

LIVE Workouts

HomeWorkouts, Zumba, Yoga dan macam-macam lagi menanti anda setiap bulan dengan pelbagai jurulatih jemputan.

WhatsApp Support

Selain platform komuniti BSK, anda juga boleh menyertai kumpulan WhatsApp untuk sokongan tambahan bersama pasukan kami.

Bukan Soal Kurus

Bukan Soal Kurus

Bukan Soal Kurus

Bukan Soal Kurus

Bukan Soal Kurus

Suka Hati Aku

Suka Hati Aku

Suka Hati Aku

Suka Hati Aku

Suka Hati Aku

Frequently asked questions

Virtual atau Fizikal?

Pada dasar, Cabaran 30 hari ini adalah program virtual dengan optional pakej dan sessi fizikal. Program ini menggunakan platform komuniti khas BSK untuk pelbagai interakski, leaderboard, Q&A, video panduan dan 4x sessi Live setiap minggu.

Berapa sessi LIVE setiap minggu?

Sepanjang cabaran 30 hari, anda akan dapat mengikuti 20+ sessi LIVE sebulan bersama Kevin Zahri + pelbagai jurulatih + speaker jemputan yang meliputi pelbagai topic seiring dengan usaha anda untuk kurangkan berat badan.

Saya sibuk dengan kerja, boleh join tak?

Yes! Anda boleh sertai semua atau mana-mana aktiviti ikut keselesaan anda. Malah semua sessi LIVE akan dirakam untuk rujukan anda sepanjang program melalui platform eLearning kami. You go at your own pace.

Saya dah kurus & fit, boleh join tak?

Yes. Ia bukan soal kurus atau kawalan berat badan semata-mata. Cabaran 30 hari sesuai untuk semua golongan termasuk beginner, fitness enthusiasts, warga emas dan sudah tentu juga untuk mereka yang bermasalah berat badan.