Program “kurus” #1 Malaysia

Pendaftaran Bermula
22 Ogos @ 11am

Untuk Cabaran 6 Minggu Bukan Soal Kurus Musim 5 &
Jom Kurus musim 15 dari 3 Sept sehingga 15 Okt 2022.

Sign up For Updates

As Featured On

“Kurus” Tanpa Produk!

Sejak 2013, begitu ramai telah mencipta kejayaan bersama program Bukan Soal Kurus. Sekarang tiba gilian anda.

Program 6 Minggu

Program kami dibina khas buat mereka yang baru ingin memulakan perjuangan diri ke arah yang lebih sihat dan “kurus” tapi ingat, ia bukan soal kurus.

Jangan rasa malu-malu.

Sesuai untuk Beginner

Sejak 2013, program kami dicipta dan disesuaikan khas buat mereka yang baru ingin bermula dengan langkah pertama dalam perjuangan kurus masing-masing. Jangan risau, kami akan pimpin anda langkah demi langkah.

BSK Community Features

Terlalu sibuk dengan kehidupan anda?

Physical dan Virtual

Buat kali pertama dalam sejarah kami sejak 2013, anda kita berpeluang untuk menyertai program kami secara virtual atau fizikal. Tiada alasan lagi untuk aktifkan diri bersama kami.

Ukhwah gitu 🙂

Power of Community

Sepanjang program akan berpeluang untuk menyertai platform komuniti BSK kami bersama coach Kevin Zahri, para jurulatih, pakar dan semua peserta. So amazing!

 • Diary Pemakanan
 • Sessi LIVE 
 • Mental Health Talks
 • Journal Senaman
 • Step Leaderboards
 • Diary KZ
 • Q&A Kurus
Preview Our Community Here

Ukhwah gitu 🙂

Power of Community

Sepanjang program akan berpeluang untuk menyertai platform komuniti BSK kami bersama coach Kevin Zahri, para jurulatih, pakar dan semua peserta. So amazing!

 • Diary Pemakanan
 • Sessi LIVE 
 • Mental Health Talks
 • Journal Senaman
 • Step Leaderboards
 • Diary KZ
 • Q&A Kurus
Preview Our Community Here

2000+ Five Star Reviews

Real people. Real Stories. Ia bukan soal kurus.

FAQs

Sila rujuk laman FAQ kami untuk pelabai soalan lain atau hubungi support team kami pada bila-bila masa..

Virtual atau physical?

Anda kini boleh pilih untuk sertai program kami secara virtual (Bukan Soal Kurus atau BSK) atau fizikal (Jom Kurus) dengan lebih 100 kawasan seluruh Malaysia. Malah bagi mereka yang menyertai program Jom Kurus (fizikal), anda secara automatik dapat kemasukan untuk program virtual (BSK).

Betul ke “cash-back” RM50?

Yes betul. Sebagai cabaran tambahan, anda berpeluang dapatkan pulangan RM50 sekiranya akan berjaya beri komitmen sepanjang program kita bersama nanti.

Berapa sessi LIVE setiap minggu? 

Sepanjang cabaran virtual BSK, anda akan dapat mengikuti sessi LIVE setiap hari bersama Kevin Zahri dan pelbagai jurulatih dan speaker jemputan yang meliputi pelbagai topic seiring dengan usaha anda untuk kurangkan berat badan. Rakaman Zoom pun disediakan melalui platform komuniti kami.

Siapa akan bimbing saya sepanjang program?

Anda akan dibimbing bersama Kevin Zahri dan barisan pakar team leader melalui platform komuniti untuk pelbagai perkongian menarik termasuk diary ramadhan, pemakanan, video, sessi LIVE dll. Selain itu, bagi mereka yang menyertai Jom Kurus anda juga bersama team leader pilihan anda sepanjang program, termasuk bimbingan WhatsApp.

Saya sibuk dengan kerja, boleh join tak?

Yes boleh 🙂 Anda boleh sertai semua atau mana-mana aktiviti ikut keselesaan anda. Malah semua sessi LIVE akan dirakam untuk rujukan anda sepanjang program melalui platform eLearning kami. You go at your own pace.

Saya dah kurus & fit, boleh join tak?

Yes. Ia bukan soal kurus atau kawalan berat badan semata-mata. Cabaran ini sesuai untuk semua golongan termasuk beginner, fitness enthusiasts, warga emas dan sudah tentu juga untuk mereka yang bermasalah berat badan.