Together We Are Stronger!

Community BSK

Sertai community eksklusif bersama Kevin Zahri, pakar dan para jurulatih hebat untuk menjayakan perjuangan kurus anda bersama. You are not alone!

Get Your Offer Here

Power Of Community 

Platform komuniti kami penuh dengan individu-individu yang berjuang untuk kekuatan, kesihatan, kegembiraan dan berat badan masing-masing. Anda tidak boleh bersendirian dalam mengharungi pelbagai cabaran dan misinformation dalam usaha “kurus” anda.

Together We are Stronger!

Bersama Kevin Zahri

Nak tahu Coach Kevin Zahri makan apa hari-hari? Apakah amalan gaya hidup beliau? Dalam platform komuniti ini, KZ bukan sahaja bersama anda sepanjang masa malah juga kongsikan aktiviti harian dan yes juga suka-duka kehidupan beliau.

Up close & personal with KZ 🙂

LIVE Events & Rakaman

Setiap minggu kami anjurkan pelbagai sessi LIVE eksklusif buat komuniti BSK kami. Bukan sahaja workouts dan diet talks tapi juga sessi Bicara Hati, life skills, Q&A bersama coach-coach jemputan, perkongsian success story, happiness talks dan macam-macam lagi.

Home Workouts

Diet Planning Sessions

Pajama Talks

Meal Planning

Perkongian menu makanan, tip dan ulasan bersama oleh para peserta dan pakar. Dapatkan pelbagai resepi, idea masakan dan info perbincangan diet pemakanan untuk bantu anda mengawal pilihan diet anda bersama-sama. Tapi jangan risau kami tidak fokus kepada satu-satu diet tapi mendedahkan anda kepada kesemua jenis diet dan ilmu pemakanan.

Diet BSK? Ia Suka Hati Kau!

Video Library

Selain rakaman Zoom buat musim dan cabaran terkini, ruangan video library ini juga dikemaskinikan dengan pelbagai perkongsian dari Kevin Zahri ikut kepada topik, tema dan perbingangan semasa.

More Videos? Layari bukansoalkurus.com/courses

Share Your Wins

Platform komuniti BSK diwujudkan untuk anda dan dipenuhi dengan pelbagai kisah kejayaan dan perkongsian intim. Ia bukan soal penurunan angka berat badan semata-mata tapi juga fokus kepada non-scale success seperti kekuatan, kecergasan, self-empowerment dan kegembiraan anda.

Raikan kejayaan non-scale bersama!

FAQs

Adakah ini komuniti yang fizikal atau virtual?

Platform komuniti BSK ini adalah platform virtual yang boleh dilanggan pada bila-bila masa sepanjang durasi keahlian. Pada masa yang sama, aktiviti fizikal akan dirancang dari masa ke semasa.

Adakah Kevin Zahri sendiri bersama dalam komuniti tersebut?

Ya. Kevin Zahri sendiri akan berinteraksi dan kongsi pelbagai update. Malah anda boleh Direct Message beliau menerusi platform komuniti kami.

Adakah komuniti ini juga boleh dilanggan boleh syarikat untuk program korporat?

Ya. Sekiranya anda berminat untuk menggunakan platform komuniti BSK ini untuk program BSK Weight Loss Challenge edisi corporate, sila hubungi kami untuk perbincangan lebih lanjut.

Berapa lama durasi keahlian ini?

Untuk keahlian jangka masa panjang ini, kami menawarkan keahlian 6 atau 12 bulan. Selepas durasi tersebut anda akan diberi pilihan untuk baharui keahlian anda.

Apakah perbezaan komuniti ini dengan komuniti Cabaran 30 Hari?

Ia adalah platform komuniti yang sama tapi dengan keahlian jangka masa berpanjangan. Jadi berbeza dengan peserta Cabaran 30 Hari (tanpa keahlian), access mereka pada platform komuniti akan berakhir apabila program berakhir.

Sebagai ahli, perlu akan daftar lagi untuk Cabaran 30 Hari dan BSK?

Tidak. Sebagai ahli yang masik aktif, penyertaan anda buat mana-mana Cabaran 30 Hari dan BSK adalah automatik dan tidak perlukan yuran tambahan, kecuali jika anda ingin melanggan add-ons seperti WhatsApp support dll.

Berapa sessi LIVE setiap minggu?

Setiap minggu, paling kurang 3x sessi LIVE akan disediakan untuk penyertaan semua ahli. Sessi ini terdiri daripada sessi senaman, seminar, perkongsian dan macam-macam lagi.

Bagaimana untuk menjadi ahli komuniti BSK ini?

Anda boleh terus layari laman web di sini untuk pilih pakej keahlian anda. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi kami pada bila-bila masa.