Bukan Soal Kurus eCourses

Semua kursus mempunyai keahlian seumur hidup.

Existing Student? Lifetime All-in-One Offer

BSK Signature 56 Day Course

Enroll in our signature Bukan Soal Kurus course yang akan memimpin anda dari pelbagai aspek kesihatan, pemakanan, senaman dan kehidupan. Main course buat program ribuan peserta Cabaran Bukan Soal Kurus.
 
View Course - RM299

Happiness & Kurus

Koleksi video yang akan kongsikan pelbagai topik dan perbincangan dalam bantu anda HAPPY dalam perjuangan “bukan soal kurus”. Ini bukan soal kurus tapi soal kehidupan anda. Kenapa penting “happy”? Kerana ia mudah kekal apabila perjuangan itu menggembirakan.
 
View Course - RM149

How to Lose 10kg in 6 Weeks

English & Malay version included. Step by step video courses to help you build a unique weight loss plan. We will discuss realistic goal-setting, how to build a meal plan, exercise, use of supplements (if needed), and as an added bonus, case studies other weight loss trends.

View Course - RM99

Suplemen & Produk Kurus

Siri video ini akan bincangkan dan mengulas pelbagai produk kurus, suplemen, pil kurus, kopi, krim, gadet kurangkan berat badan secara terbuka supaya and boleh memperguna tapi tidak dipergunakan.

View Course - RM99

70x BSK Home Workouts

Lebih 70 home workouts dari pelbagai jurulatih BSK kegemaran yang anda boleh ikut bersama dari keselesaan rumah anda. Workout peha, kempiskan perut, full body, weights, yoga, dance dan macam-macam lagi.

View Course - RM199

Home Workouts with Kevin Zahri

Panduan asas senaman rumah termasuk lebih 25 jam full-length home workouts bersama Kevin Zahri yang anda boleh jayakan di rumah anda. Sesuai untuk semua, termasuk mereka yang baru sahaja bermula bersenam.

View Course - RM199

Zoom Recordings BSK4

Rakaman Zoom musim Bukan Soal Kurus ke4 (Q1’22) dari sessi talks, perkongsian, senaman dan MasterClasses bersama para pakar, coaches and selebriti jemputan.

View Course - RM299