Sukan Bukan Soal Kurus

Ohlimpik Games

Sukan Ohlimpik adalah pertandingan antara peserta Bukan Soal Kurus yang dinanti-nanti. Pertandingan dan cabaran sepanjang musim termasuk pertandingan sukan seperti badminton, dodgeball, virtual fit challenges, BSK Got Talent, Kahoot Quizzes, Squid Games, dance-offs, virtual runs dan macam-macam lagi.

Info Ohlimpik

FAQs

Macam mana untuk sertai Ohlimpik BSK?

Ohlimpik Games BSK berjalan selari dengan musim Bukan Soal Kurus. Penyertaan acara-acara Ohlimpik akan dikomunikasikan kepada peserta melalui Team Leader masing-masing dan platform comuniti kami.

Adakah BSK berasaskan produk?

Ya, melainkan ia dibenarkan untuk acara-acara tertentu, penyertaan Ohlimpik BSK hanya terbuka kepada peserta BSK sahaja.

Berapa kah yuran penyertaan untuk acara Ohlimpik?

Bergantung kepada acara yang dipertandingan, yuran penyertaan kecil dikenakan untuk menjayakan acara-acara Ohlimpik. Contoh – acara virtual seperti Plank Challenges atau Kahoot Quiz tidak memerlukan yuran tapi pertandingan Badminton ada yuran RM30 seorang.

Adakah semua peserta BSK diwajibkan untuk sertai Ohlimpik?

Tidak. Sukan Ohlimpik BSK adalah acara optional untuk meriahkan majlis bagi para peserta yang ingin mencabar diri dan gemar pertadingan dan cabaran.

Adakah coaches dibenarkan untuk bertanding?

Setiap musim akan ada acara coach vs coach untuk kumpul pingat tapi ia tidak campur dengan pertandingan peserta. Untuk sesetengah acara, terutamanya acara berpasukan coaches dibenarkan untuk sertai bersama peserta mereka.

Adakah pingat diberikan kepada pemenang?

Yes, bergantung kepada acara yang dipertandingkan, pingkat Ohlimpik BSK akan diberikan kepada pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga.