Bukan Soal Kurus Pricing

Sertai program BSK 8-minggu melalui 3x cara berikut:

FREE

Dewasa RM50

Sekiranya sekolah anda mengambil bahagian untuk BSK Sekolah, pelajar dan warga sekolah boleh terus daftar melalui wakil sekolah.

Senarai sekolah

RM99

Per Pax

Program lengkap 8-minggu dengan WhatsApp support group, daily LIVE Zooms Workouts & Talks, Home Workouts, eLearning 200+ Video dll.

Registrations closed

RM99

Per Pax

Program BSK khas buat sektor korporat yang ingin jayakan program BSK 8-minggu tertutup ala “The Biggest Loser” di organisasi masing-masing.

BSK Corporate

Frequenty Asked Questions

Kenapa yuran penyertaan begitu murah?

Hasil kolaborasi pelbagai pihak untuk sama-sama membanteras peningkatan kadar obesiti di kalangan rakyat dan komuniti sekolah Malaysia, yuran penyertaan adalah serendah mungkin.

Kenapa program BSK tidak percuma?

Program BSK tidak percuma untuk golongan dewasa untuk memastikan kesinambungan kempen ini untuk jangka masa berpanjangan dan juga sebagai komitmen para peserta terhadap kesihatan dan perjuangan diri.

Adakah program ini berasaskan produk atau suplemen?

Tidak. Program ini tidak menjual atau berasaskan mana-mana produk mahupun suplemen. Ini adalah online program tanpa produk tapi kita mengajar anda tentang produk-produk supaya anda tidak dipergunakan oleh mana-mana pihak.

Adakah senaman dan sessi talk melibatkan semua coach?

Yes, anda akan merasai senaman, sessi dan aktiviti dengan semua jurulatih. Jadi kalau anda perlu pilih 1x coach untuk menjadi ketua kumpulan WhatsApp, anda akan dapat sertai kesemua sessi dengan semua jurulatih, termasuk sessi bersama Kevin Zahri dan masterclass coaches. Rujuk jadual di sini untuk lebih info.

Adakah program ini focus kepada senaman dan pemakanan?

Yes, kedua-dua sangat ditekankan sepanjang program dengan bimbingan jurulatih dan pakar nutrisi untuk rujukan semua.

Sesuai tak dengan suri-rumah atah pekerja shift malam?

Yes, sangat sesuai kerana kesemua sessi akan dimuat-naik ke platform e-Learning untuk rujukan pada bila-bila masa.

Perlu kah anda sertai semua sessi senaman?

Tidak. Kami faham semua orang sibuk dengan kehidupan harian. Sessi diadakan setiap hari tapi anda boleh sertai mana-mana sessi ikut jadual dan masa lapang anda. Tiada paksaan.

Adakah program ini sesuai untuk beginner?

Sangat sesusai untuk sesiapa yang baru ingin bermula dengan langkah pertama mahupun yang sudah berpengalaman.

Program ini diadakan di mana?

Ia adalah program virtual 100% dan tidak bergantung kepada mana-mana lokasi. Anda boleh sertai dari mana-mana seluruh dunia dan pilih mana-mana coach pilihan anda.

Ada soalan lain? Sila hubungi kami pada bila-bila masa. Kami sedia menanti anda.